Over ons

Postma interieur heeft de expertise op alle gebieden om samen met jou jouw gedurfde interieur waar te maken.

Dit maken wij mogelijk door te werken met een team van enthousiaste en gedreven mensen met een positieve instelling en een passie voor (gedurfd) interieur. Wij geven graag interieur advies waarin we ruimten ontwerpen met een warme en gastvrije uitstraling. Deze ruimten moeten veiligheid en geborgenheid bieden. Wij inspireren je graag. Durf jij samen met ons te gaan voor een nieuw interieur?

Ken van der Eems

Ken is meestal het eerste aanspreekpunt in de winkel. Kwaliteit is zijn streven en daarnaast barst hij van de ideeën en zit hij vol inspiratie. Ken geeft interieur advies (aan huis) voor stijlvolle en tijdloze inrichtingen. Met respect voor jouw persoonlijke wensen haalt hij eruit wat erin zit. Interieur ontwerp dat altijd verrast. Altijd eigentijds en met kwaliteit. Ken adviseert particulieren en doet ook projectinrichting voor het MKB.

Monique Rijkeboer

Monique Rijkeboer

Monique is onze expert in stof- en kleurcombinaties. Met veel gevoel voor vormgeving geeft zij interieur advies die ervoor zorgt dat het interieur gaat leven. Op deze manier ervaar jij het comfort en design van onze merkmeubelen. Met een interieur styling die persoonlijkheid en karakter geeft. Monique adviseert met veel gevoel voor eigentijdse interieurs.

 

Otto van der Wal

Otto van der Wal

Otto is onze ‘mooimaker’. Met passie voor het interieur vak weet Otto jou te raken. Door zijn mensgerichtheid en enthousiasme zorgen ervoor dat hij interieurs ontwerpt die jou passen als een jas. Het eindresultaat is altijd onderscheidend en verfrissend. Met aandacht voor indeling, vormgeving en interieur design.

Bouke Zijlstra

Interieur architect Bouke is met zijn ontwerpen en tekeningen vaak de spil in het creatieve proces. Hij is bouwkundig onderlegd en daarom maakt hij steeds vaker de complete bouwtekeningen voor de ver- of nieuwbouw. Hij denkt in ruimtes aan functie, routing, indeling, inrichting, licht en kleur. Eerlijk in zijn interieur advies, met een sterke, maar nooit dwingende mening. Bouke gelooft in de essentie. Basale schoonheid zonder franje.

ONZE MERKEN