Past zo’n erfstuk nog wel in ons moderne interieur?

Elk woonhuis kenmerkt zich door een specifieke woon stijl of een combinatie
van verschillende stijlen die door de jaren heen zijn verzameld en aangeschaft.

Dat kan omdat elke stijl naast de huidige woontrends ook altijd persoonlijke elementen bevatten.
Gelukkig maar, want dat maakt een interieur uiteindelijk ook heel persoonlijk. Alleen kan het combineren
van de juiste design elementen met een persoonlijke stijl best ingewikkeld zijn. Als je bijvoorbeeld een erfstuk van je grootouders graag wilt inpassen in het huidige interieur. Of wat te denken van de nieuwe klassiekers zoals de Press Room Chair die in 1958 is ontworpen door Gerrit Rietveld. Een nieuwe klassieker die 56 jaar na het eerste concept weer opnieuw wordt geproduceerd in diverse uitvoeringen en stoffen. Klassiek en nieuw design in één ruimte kan lastige te combineren zijn. De slaapbank BR 02 van Martin Visser is ook een perfect voorbeeld. Deze slaapbank is al meer dan 60 jaar in productie en nog steeds een waar design icoon.

De BR 02 Slaapbank. Ontworpen in 1960 door Martin Visser.

De interieurstylisten en ontwerpers van Postma Interieur helpen u graag met het . Zij kunnen op basis van jarenlange ervaring informeren en inspireren om zo het plaatje compleet te maken en alle stijlen te verbinden tot één verantwoord geheel.

Postma Interieur is een woonwinkel in Drachten met prachtige designmeubels en woonaccessoires. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak voor een passend interieuradvies of ontwerp.

Postma, durf meer met interieur
Drachten 0512 512 397 www.postmainterieur.nl

De nieuwste woontrends bij Postma Interieur
Postma als inspiratiebron voor interieur en designkunst