Als vormen, kleuren en materialen gaan leven…

Vormen, kleuren en materialen. Ze krijgen pas betekenis als ze voor jou gaan leven. Als jij jezelf herkent. Daarom nodigen we je uit om te ontdekken welke combinaties jouw hart sneller doen kloppen. Vind de vormen die je verleiden en het comfort dat je omhelst.. Nu bij Postma Interieur in Drachten.

Voor Postma Interieur is thuis daar waar je echt jezelf bent. Waar de liefde dichtbij is en de wereld ver weg. Daar ben je thuis. Een Postma interieur is de puurste versie van jezelf. Jouw echte ik, die zich niet hoeft in te houden en alle kleurrijke kanten van zichzelf kan laten zien. Net zoals de nieuwe collectie van Leolux. Jong, ondeugend en gewaagd. Speciaal voor de nieuwe generatie zelfbewuste levensgenieters.. Leolux is één van de vele sfeervolle collecties die deel uitmaken van de uitgebreide collectie bij Postma Interieur in Drachten. Postma heeft de grootste merkmeubelen showroom van Noord Nederland en is vooral bekend van hun eigentijdse interieuradviezen en ontwerpschetsen.

Voor meer informatie en advies over interieur, kunst en design is Postma geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan ook via www.postmainterieur.nl of bel met 0512 512 397.

We gaan er dit najaar eens goed voor zitten
Vormen van klassieke verleiding bij Vitra